Workshops & Presets

Nature Photography for Brands & Marketing, Photo Workshops & Lightroom Presets

Follow on Instagram

Reviews

★★★★★

Loistava kurssi ja mahtava porukka. Kurssilla oli mukavat puitteet kansallispuistossa ja kuvausvinkit ja ohjeet todellakin auttoi paremmaksi kuvaajaksi. Jokaisen erilaiset kokemustasot ja kuvausvälineet otettiin mielestäni myös hyvin huomioon. Ohjaus oli myös oikein selkeää ja jäi hyvin mieleen. Suosittelen! 🙂

★★★★★

Opettavainen luontokuvauskurssi upeissa puitteissa. Mahtavat oppaat, mukava samanhenkinen porukka. Sain yksilöllistä apua kamerani kanssa ja vinkkejä miten hyödyntää sen ominaisuuksia paremmin. Opin katsomaan luontoa uusista näkökulmista ja taltioimaan niitä kameralle. Lähtisin ehdottomasti uudelleen! Kurssin jälkeen pidetty kuvankäsittelysessio viimeisteli kokonaisuuden, ja osaan nyt paremmin luoda kuviini oikeanlaisen tunnelman.

Anna

★★★★★

Opettavainen ja koko rahan arvoinen luontokuvauskurssi! Kurssi oli suunniteltu hyvin ja kuvaamiselle eri paikoissa kansallispuistoa oli hyvin aikaa. Kurssilla oli myös tarpeeksi vähän kurssilaisia, niin sain myös yksilöllisiä vinkkejä esimerkiksi luontokuvien sommitteluun. Lähtisin ehdottomasti uudestaan!

Eveliina

★★★★★

Upeat yöttömän yön presetit, kiitos näistä! Kuvat heräsivät ihan uuteen hehkuun. 🙂

Kaisa

★★★★★

Kiitos hyvästä preset setistä! Sain luotua juuri sellaisia kuvia kun toivoinkin.

Juha