Toimitusehdot

Toimitusehdot

Voimassa 1.1.2018 alkaen.

YRITYKSEN TIEDOT

Wilder Mind Media
Metsontie 16
13600 Hämeenlinna
050 440 5686
hi@marinellahimari.fi
2369844-8

1) Sopimuksen syntyminen
• Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun tilaus on vahvistettu (tilausvahvistus/maksuvahvistus).
• Tilausvahvistus/Maksuvahvistus toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse.

2) Maksuehdot: Kaikki verkkokurssit tilataan verkkokaupasta ja maksetaan asiakkaan toimesta sähköpostilaskulla, eli yritys ei tallenna pankkiyhteys- tai luottokorttitietoja missään vaiheessa. Verkkopalveluiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).

3) Tilattu digitaalinen palvelu: Tmi Wilder Mid Median tuottama ja toteuttama verkkokurssi. Palvelun sisältö, aikataulu ja kokonaishinta on kuvattu verkkokaupasta ostettavan tuotteetn yhteydessä.

4) Palvelun tarjoaa Tmi Wilder Mind Media (2369844-8). Yhteystiedot: Eerikinkatu 41 c 11, 00180 Helsinki / +358 (0)50 440 5686 / hi@marinellahimari.fi

5) Etämyyntiä koskevan lain mukaan kuluttajalla on oikeus perua tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vahvistamisesta, tietyin ehdoin. Kuluttajalla ei ole kaupan peruuttamisoikeutta, jos digitaalisen sisällön toimittaminen on sähköisesti aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja kuluttajalle on ilmoitettu peruttamisoikeuden puuttumisesta. Tilauksen jälkeen tilaajan sähköpostiin saama kuitti toimii tilausvahvistuksena. Digitaalisen palvelun tilauksen yhteydessä kuluttaja hyväksyy ehdot peruutusoikeuden puuttumisesta sekä ilmoitetun aikataulun, jolla palveluun liittyvät materiaalit toimitetaan kuluttajan käyttöön.

6) Tämän sopimuksen tarkoittama digitaalinen palvelu on yhteensopiva kaikkien nykyaikaisten web-selainohjelmistojen kanssa ja vaatii täten tietokoneen, älypuhelimen tai tablet-laitteen toimiakseen. Kuluttaja vastaa itse soveltuvan laitteen ja selainohjelmiston hankkimisesta sekä kaikista tähän liittyvistä kuluista. Palvelun tarjoaja ei ole vastuussa mahdollisesta kuluttajalla käytössä olevan laitteiston ja palvelun yhteensopimattomuudesta.

7) Palvelua on laadittu kurssikokonaisuudeksi, jonka tarkotuksena on tarjota kurssilaiselle avaimet ja ohjeet itsenäiseen opiskeluun, ohjatun sisällön avulla.

8) Jokainen osallistuja tekee ja totettaa kurssilla neuvotut työvaiheet omatoimisesti, alle 18-vuotiaat huoltajan luvalla. Palvelun tarjoaja ei ole vastuussa osallistujille mahdollisesti aiheutuvista teknisista ongelmista, asiakkaan verkkosivuille tarvittavien ominaisuuksien koodaamisesta tai koordinoinnista.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.